info protectionunits - Amina onzichtbare speakers, stucspeakers, gratis demo aan huis, 10 jaar garantie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:De APU (protectionunit) is speciaal ontworpen om de betrouwbaarheid van de Evolution Serie luidsprekers verbeteren. Deze APU is geschikt voor de AIW150i/350i/550i
Het beschikt over een high-pass filter en een huidige sensing zekering om de luidspreker te beschermen
tegen over-driven en mogelijke beschadiging.
Als de APU unit merkt dat de speakers worden overbelast, zal het automatisch het geluidsniveau van de luidspreker verlagen tot het volume van de versterker wordt gereduceerd tot een veilig niveau.
Op 1 APU kunnen 2 Evolution Serie luidsprekers worden aangesloten, en de APU moet zo dicht mogelijk bij de versterker worden geplaats.


Prijs per stuk: 139,00 incl 21% btw.

De APU750i is speciaal ontworpen om de betrouwbaarheid van de speakes te verbeteren, en voor splitsing van het audio-signaal tussen de LF en HF-panelen van de AIW750i luidspreker.
Het beschikt over een huidige sensing zekering om de luidspreker te beschermen tegen over-driven en mogelijke beschadiging en een passieve cross-circuit voor de twee panelen.
Als de APU750i zintuigen merken dat de speakers worden overbelast, zal het automatisch het geluidsniveau van de luidspreker verlagen tot het volume van de versterker wordt gereduceerd tot een veilig niveau.
De APU750i zal een enkele AIW750i luidspreker te beschermen en moet zo dicht mogelijk bij de versterker geplaats worden.


Prijs per stuk: 279,00 incl 21% btw.

De APU-RS8E is een acht kanaals, rack bescherming eenheid voor de Evolution serie. Ideaal voor multi-luidspreker installaties, de APU-RS8E past in een standaard 19 inch rack.
De APU-RS8E is speciaal ontworpen om de betrouwbaarheid van de Evolution Serie luidsprekers verbeteren. Het beschikt over een high-pass filter en een huidige sensing zekering om de luidspreker te beschermen
tegen overbealsting en mogelijke beschadiging. Als de APU-RS8E zintuigen merken dat de speakers worden overbelast, zal het automatisch het geluidsniveau van de luidspreker te verlagen
tot het volume van de versterker wordt gereduceerd tot een veilig niveau.


Prijs per stuk: 659,00 incl 21% btw. 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu